Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookies.

Sapori d’Italia

Con Liliana Novellino

Lezione di cucina e cultura italiana

SAPORI D’ITALIA (Flavours of Italy)

 


   Learn to make the best


ITALIAN PASTA SAUCES


 


with Liliana Novellino


 


   


 


 


 


Pasta sauces:


 


Pesto rosso, Pesto di spinaci, Ai peperoni, Aglio-olio-e-peperoncino, Carbonara vegetariana, Alle zucchine


 


(Red pesto, Spinach pesto, Sweet-pepper sauce, Garlic-oliveoil-and-chilly sauce, Vegetarian carbonara, Courgette sauce)


 


 


K.Shs. 3000 on either one of the following two days:


 


·        Wednesday 8th October 2014 (from 6.00pm to 8.00pm)


·        Friday 10th October 2014 (from 10.30am to 12.30pm)


 


At Italian Institute of CultureGrenadier Tower, 5th floor (opposite Jacaranda Hotel) Westlands


E-mail: iicnairobi@esteri.it


Tel.: (020) 4451266/7 –  Mobile: 0733 624834


 


Book early


 

  • Organizzato da: \N
  • In collaborazione con: \N